• Snel herstel met onze oefeningen
  • Trainingsprogramma’s op maat
  • Betrouwbare informatie van de sportzorgprofessional

Uitnodiging bijeenkomst Verbeter je loopprestaties

Op dinsdag 19 november 2013 organiseert Sportzorg.nl (o.a. sportmedisch partner van Le Champion) een praktische avondbijeenkomst speciaal voor deelnemers aan de Groet uit Schoorl Run.

 

Tekst gaat onder de afbeelding verder
Uitnodiging bijeenkomst Verbeter je loopprestaties

'Een goede voorbereiding is het halve werk'
Verbeter je loopprestaties

Datum: dinsdag 19 november 2013 (21.00 – 23.00 uur)
Locatie: Atletiekvereniging Hylas - Havinghastraat 4 - Alkmaar

Op dinsdag 19 november 2013 organiseert Sportzorg.nl (o.a. sportmedisch partner van Le Champion) een praktische avondbijeenkomst speciaal voor deelnemers aan de Groet uit Schoorl Run. Tijdens deze avond komen specialisten aan het woord die allerlei praktisch toepasbare tips geven om gezonder te lopen en jouw prestaties te verbeteren. Ook kun je vragen voorleggen aan de specialisten. Uiteraard zijn deelnemers aan andere hardloopevenementen ook welkom deze bijeenkomst bij te wonen.

Het succes van de Groet Uit Schoorl Run is voor een groot deel te danken aan een unieke afwisseling in het parcours dat grotendeels door bos en duingebied gaat. De Groet uit Schoorl Run staat echter ook bekend als een van de zwaarste marathons van de wereld, omdat hierbij ook het mulle zand niet wordt ontzien. Door het afwisselende en glooiende parcours in combinatie met winterse omstandigheden, vergt de Groet uit Schoorl Run dan ook een goede voorbereiding. 

Inschrijven
Inschrijven voor de bijeenkomst ‘Een goede voorbereiding is het halve werk’ kan door een e-mail te sturen naar info@sportzorg.nl. o.v.v. naam, telefoonnummer, e-mailadres (eventueel) vereniging en aantal personen. 

Er zijn geen kosten aan de bijeenkomst verbonden.

Bekijk het volledige programma

We zien je graag op 19 november in Alkmaar!


Zoek een sportzorgprofessional