• Snel herstel met onze oefeningen
  • Trainingsprogramma’s op maat
  • Betrouwbare informatie van de sportzorgprofessional

[podcast] Halve marathon: check deze voedingstips

Of je nu net begint met hardlopen of al jarenlange ervaring hebt, goede voeding kan een wereld van verschil maken tijdens je race. In de nieuwste aflevering van Voedingspraat gaat Esther van Etten in gesprek met sportdiëtist Floris Wardenaar over dé voedingsstrategie voor je halve marathon. Ze bespreken alles wat je moet weten over voeding voor, tijdens en na de race, en benadrukken waarom hydratatie essentieel is voor zowel je prestatie als herstel. 

Ben je volop in voorbereiding voor een halve marathon? Deze aflevering biedt praktische tips, van wat je de dag voor de race het beste kunt eten tot de juiste voedingskeuzes op de wedstrijddag zelf. Mis geen enkel detail voor een optimale race-ervaring!

Tekst gaat onder de afbeelding verder
[podcast] Halve marathon: check deze voedingstips

Podcast: voedingstips halve marathon

Luister hieronder de preview.

Luister de gehele podcast via Spotify.

Onderwerpen Podcast "Voedingspraat"

Er zijn meer onderwerpen die Esther behandelt in haar podcast Voedingspraat. Bijvoorbeeld: de commotie over zoetstoffen, want 'ze zijn niet veilig', 'je wordt er toch dik van', 'ze zijn kankerverwekkend' én ze vertellen je wat het onderscheid is tussen de verschillende soorten sportdranken en tips hoe ze gebruikt kunnen worden rondom inspanning en herstel. En er zijn meer onderwerpen.

Direct naar Podcast "Voedingspraat"


Auteur
Podcast "Voedingspraat" - Esther van Etten
Zoek een sportzorgprofessional